Op locatie

Huur ons in op locatie!

We komen heel graag naar jouw kinderdagverblijf/locatie om een sessie peuterturnen te geven.
Ben je eerder op zoek naar een leuke activiteit voor je kleuterklas? Ook sportdagen kunnen bij ons doorgaan.

Turnen in je kinderdagverblijf

We komen heel graag naar jouw kinderdagverblijf/locatie om een sessie peuterturnen te geven.

Hoe werkt het?
Wij voorzien al het materiaal dat we nodig hebben.

Wat voorzien jullie? 
Een ruimte waar we een sessie kunnen geven.
We kunnen ons zeker goed aanpassen aan elke ruimte!

Wanneer kan dit? 
Op dinsdag- of donderdagochtend, na afspraak.

Voor wie?
Deze lessen zijn ideaal voor de oudste peutergroepen vanaf 1,5 jaar. We gaan samen veel bewegen tijdens de les. We gaan springen, zwaaien, draaien, kruipen, rollen en vooral véél plezier maken!

Structuur & aanpak
Elke les is opgebouwd volgens een vaste structuur die heel herkenbaar is voor de kindjes. Elke les voorzien we andere activiteiten met verschillende materialen. Zo worden de kindjes elke keer opnieuw uitgedaagd.

Enkele locaties waar we al zijn geweest:
Huizen van het Kind in Kessel-Lo, Vilvoorde, Machelen, Drogenbos, Tremelo, Toverhuis Herent en Kessel-Lo, De Kribbel Winksele, Huisje Karnuffel Winksele, Kids & Co Herent, De Mereltjes Tongeren, KDV Robbedoes Schaarbeek,…

Interesse? 
Mail ons op info@kapoentjesgym.be en dan geven we je graag alle info voor mogelijke data en prijzen. 

Sportdagen in de kapoentjesgym zelf!

Op zoek naar een leuke activiteit voor je kleuterklas?
Ook sportdagen kunnen bij ons doorgaan.

We zorgen dan voor 2 enthousiaste lesgevers die de kinderen een fijne namiddag bezorgen in de Kapoentjesgym zelf. Dit kan zowel in Herent als in Tongeren.

Hoe werkt dit?
Er kunnen 30 kindjes mee komen turnen.Een sportdag bij ons duurt een halve dag. We bespreken onderling de exacte timing, maar meestal is dit 1,5u tot 2u sportdag. Dit is een beetje afhankelijk van de schooluren en om hoe laat de kindjes hier geraken.

Voor wie?
Deze sportdagen zijn ideaal voor de instappers en eerste kleuterklas, maar ook de 2e en 3e kleuterklas kunnen bij ons terecht.

Wanneer kan dit? 
Meestal op dinsdag- of donderdagnamiddag, na afspraak

Sessie

€6 / kindje
incl. btw

Onze veelgestelde vragen

Wij nemen een heleboel turnblokken mee, een evenwichtsparcours en ons klein materiaal. We gaan dan een turnlesje doen met jullie groepje waarbij we eerst een kringmoment doen met zingen, dansen, springen, kruipen en klein materiaal. Vervolgens doen we een parcours over onze turnblokken en doen we enkele leuke turnoefeningen. Afsluiten doen we ook in onze kring met ballen, belletjes en een afscheidsliedje.

Het liefst zoveel mogelijk open ruimte, maar we kunnen ons best goed aanpassen aan alle locaties. We hebben al in grote ruimtes geturnd, maar ook in de klasjes van de kindjes, in de gangen en in de keuken.

We vragen minstens 1 begeleider van het peutergroepje die ons mee ondersteunt tijdens de les. De kindjes kennen ons ook niet, dus een vertrouwd persoon is heel belangrijk.

We doen de turnlessen in groepjes van ongeveer 12 kindjes. De grootte van de groep moet ook haalbaar zijn met de ruimte die beschikbaar is.

We doen de sportdagen voor groepen van ongeveer 30 kindjes. 

Je turnles op locatie is pas geboekt, indien je van ons een bevestiging hebt ontvangen via mail.
De factuur wordt pas na de turnles opgemaakt en dient dan betaald te worden voor de gevraagde datum. Bij een annulering van de turnles wordt er niks in rekening gebracht, we vragen enkel om op de hoogte te worden gebracht.