Unieke verjaardagsfeestjes

Kinderfeestjes

Elk jaar probeer je weer een uniek en superleuk verjaardagsfeest te organiseren voor je grote kapoen. Ben je op zoek naar een sportief verjaardagsfeestje en zoek je een unieke plek om je feestje te doen? Dan kun je een plekje boeken om in de Kapoentjesgym zelf een feestje te doen vol spelletjes, muziek en leuke activiteiten! Deze feestjes zijn vooral gericht op kindjes die 4, 5 of 6 jaar worden.

Turnfeestjes

Wij zorgen dat de kinderen onder begeleiding een geweldig verjaardagsfeestje beleven! Daarnaast voorzien we de tafeldecoratie voor de kinderen (bordjes, servietten, bestek, bekers) zodat ze van een echte feestmaaltijd kunnen genieten. Nadien ruimen we alles op voor jullie, zodat je als ouder ook zelf mee kunt genieten van het feest!

Wat doen wij?

Wat voorzien jullie zelf?

2 uur

€230
-

Vaakgestelde vragen over onze turnfeestjes

Wij voorzien een gedekte tafel met bordjes, bekers, bestek, servetten, vlaggetjes en een versierde stoel voor de jarige. We zorgen ook altijd voor begeleiding bij het feestje. Afhankelijk van je formule voorzien we dan al dan niet geleide activiteiten.

Jullie zorgen voor eten en drinken en een heleboel enthousiaste kindjes.

Ja, de prijzen die je ziet staan met het aantal kindjes, is inclusief de jarige(n).

Je feestje is pas geboekt, indien je van ons een bevestiging hebt ontvangen via mail.
De betaling van het feestje dient uiterlijk 2 weken voor jullie feestje te zijn gebeurd. 

Bij het annuleren van een feestje zijn er volgende opties:
OPTIE 1: Indien de betaling reeds is gebeurd, verplaatsen we het feestje naar een andere mogelijke datum. Indien de betaling nog niet is gebeurd, kunnen we dit kosteloos annuleren.

OPTIE 2: Je krijgt een terugbetaling. Bij deze terugbetaling verrekenen we €10 administratiekosten.

Een feestje kun je boeken via mail. Je geeft ons best al meteen enkele data door dat je kan en dan zoeken we samen naar het best mogelijke moment.

Kan ik de zaal afhuren voor een eigen privéfeest?
Nee, onze zaal is niet privé te huur.

Voor welke leeftijden zijn er verjaardagsfeestjes?
De feestjes zijn er voor kindjes die 4, 5 of 6 jaar worden en waarvan de vriendjes dus ook rond deze leeftijd zijn.

Hiervoor neem je best contact op als het effectief zover is. We zoeken dan samen naar een oplossing om dit eventueel te verplaatsen indien mogelijk.