Activiteiten tijdens de schoolvakanties

Sportkampen

Tijdens de schoolvakanties kunnen de kleuters van 2,5 tot 5 jaar op een sportieve, veilige en leerrijke manier hun vakantiedagen doorbrengen. Elke keer werken we rond nieuwe thema’s zoals ‘Onder water’, ‘Op de boederij’, ‘Piraten’, ‘Schattenjacht’, ‘Superhelden’,… en kunnen de kinderen zich helemaal uitleven. Verder knutselen en spelen we wat rustiger tussendoor om even tot rust te komen.

Zo werkt het:

Je kunt je kindje inschrijven voor een halve dag of een hele dag, zodat je hun activiteiten kunt plannen naar je eigen agenda.

Je voorziet zelf een stuk fruit en een koek als tussendoortje en een lunchpakket voor tijdens de middag indien ze een hele dag blijven turnen. Geef ook zeker voldoende water mee, zodat ze voldoende kunnen drinken doorheen de dag. Kinderen kunnen afgezet worden vanaf 8:30 en dienen weer opgehaald te worden voor 16:30.

Zo ziet een dag eruit voor je kind:

Onze agenda

Onze sportkampen gaan door in de schoolvakanties.

Hieronder kan je de data terugvinden. 

ZOMERVAKANTIE HERENT (VOLZET)
ZOMERVAKANTIE HASPENGOUW

Prijzen

Je kunt je kindje inschrijven voor een halve dag of een hele dag, zodat je hun activiteiten kunt plannen naar je eigen agenda. 

Sportkamp
halve dag

€20*
halve dag

Sportkamp
hele dag

€35*
hele dag

* Met fiscaal attest

Kom je graag op de wachtlijst? Mail ons op info@kapoentjesgym.be met de gegevens van je kind en de data dat je interesse in hebt.

FAQ over sportkampen

De kindjes mogen op kamp komen zodra ze zijn gestart op school (dus minstens 2,5 jaar én schoolgaand). Kindjes die na de vakantie pas starten op school, zijn welkom vanaf de volgende vakantie.

Onze kampen gaan elke schoolvakantie door op losse dagen. Voor de exacte data kijk je best onder ‘Kampen’.

Om in te kunnen schrijven moet je een profiel aanmaken en je kindje toevoegen aan je profiel. Vervolgens kun je verder inschrijven.

Om in te kunnen schrijven moet je een profiel aanmaken en je kindje toevoegen aan je profiel. Vervolgens kun je verder inschrijven.
Indien een kamp volzet is, kun je de data niet meer aanvinken en dan kun je hier ook niet voor inschrijven.
Soms gebeurt het dat je dan ook enkel de voor- of de namiddag maar kan aanduiden ipv ene hele dag.

Nee, je kan enkel inschrijven voor een volgende kamp als de inschrijvingen open gaan. De huidige leden krijgen telkens eerst voorrang om opnieuw in te schrijven en nadien kan de rest mee aansluiten.

Indien je een kamp gaat missen, moet je ons dit op voorhand laten weten via mail op info@kapoentjesgym.be
Een kamp dat minstens 24u op voorhand wordt geannuleerd, kan verplaatst worden naar een andere dag of ander kamp zolang er plaats vrij is.
Een kamp dat minder dan 24u op voorhand wordt geannuleerd, wordt niet verplaatst en wordt niet terug betaald. Je fiscaal voordeel en je teruggave van de mutualiteit behoud je wel.
Zo kunnen we nog tijdig iemand anders contacteren.

Er is een wachtlijst voor de kampen en om hierop te komen, mail je even naar info@kapoentjesgym.be met de naam van je kind en de data waarvoor je graag op de wachtlijst wilt komen.
Deze wachtlijst wordt chronologisch afgegaan bij vrije plekjes.
Je bent zeker niet verplicht om dit plekje in te nemen.

Nee, de kampen zijn zonder begeleiding van ouders, net zoals op school.

Onze kampen gaan door op losse dagen, we doen dus geen volledige weken kamp (mits uitzondering). Voor de exacte data kijk je best onder ‘Kampen’.

Ja, je kan hiervoor via je profiel een fiscaal attest downloaden aan het einde van het kalenderjaar.

Dit fiscaal attest vind je terug in je profiel onder elk kind.

Indien je kindje enkel Open Gym op turnlessen heeft gevolgd, krijg je geen fiscaal voordeel. Het fiscaal attest is enkel indien je kindje een vakantiekamp heeft gevolgd (minstens een halve dag). Indien je kindje zeker op kamp is geweest en er staat toch ‘0’, dan moet je ons contacteren.

Je krijgt op het einde van elk kamp automatisch via mail een document voor je mutualiteit. Dit print je af, je vult zelf de ontbrekende gegevens ins, je plakt er een klevertje op en brengt dit binnen bij je mutualiteit.

Je bent pas ingeschreven voor een kamp, indien je online hebt ingeschreven én hebt betaald.

Je krijgt hiervan dan ook een bevestiging via mail en wij zien jullie inschrijving automatisch binnenkomen. Een reservatie via mail aanvragen is niet geldig.

Bij het annuleren van een kamp zijn er volgende opties:
OPTIE 1: Indien je minstens 24u op voorhand annuleert, hou je het kamp tegoed voor een ander kamp in dezelfde of de volgende vakantie. Deze gemiste kampjes kun je maximum houden tot een volgende schoolvakantie.
Indien je minder dan 24u voor de start van je kamp annuleert, kun je dit niet inhalen en krijg je geen terugbetaling. Je fiscaal voordeel en je teruggave van de mutualiteit behoud je wel.

OPTIE 2: Je krijgt een terugbetaling. Bij deze terugbetaling verrekenen we €2/transactie dat je hebt gemaakt tot betaling van je kamp. De aangerekende verzekering wordt nooit terugbetaald, deze blijft wel geldig tot het einde van het lopende schooljaar.